Over mij

Iedereen kan yoga doen. Yoga helpt je aanvaarden dat je goed bent zoals je bent. Met al je mogelijkheden en beperkingen. Yoga maakt dat je je compleet voelt. En dat je vitaliteit en ontspanning ervaart. Het is bijzonder om daar als yogadocent een bijdrage aan te leveren.

Sense of Yoga pose 4

Claartje Sadée, yogadocente

Ik ben Claartje Sadée, 54 jaar en ik beoefen sinds 2007 meditatie en yoga.  In 2013 ben ik gestart met de Saswitha Yoga Opleiding. Ik heb de drie basisjaren en het specialisatiejaar – met afsluitend praktijkexamen yoga voor ouderen – afgerond. Sinds 2016 geef ik met veel plezier les aan mensen van verschillende leeftijden.

Mogelijkheden

In mijn lessen ga ik uit van de mogelijkheden van mensen en niet van de beperkingen. Yoga leert je te luisteren naar je lichaam, te doen wat goed voelt, én je grenzen te respecteren.  Yoga beoefenen in een veilige en vertrouwde sfeer staat voor mij voorop, naast plezier en een vleugje humor.

De opleiding vertelt

‘Yoga is een weg voor het leven. Yogadocent word je niet zomaar, dat heeft tijd nodig. Met een erkende vierjarige opleiding krijgt de deelnemer de tijd om alle aspecten van yoga te leren kennen en de filosofie te doorgronden. Om zichzelf te ontmoeten en zich yoga werkelijk eigen te maken. En te genieten van de weg daar naartoe.’

Ik ben aspirant lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN)

Door yoga ervaar ik ruimte in mijn lichaam, ruimte in mijn hoofd, ruimte in mijn leven.

Claartje Sadée

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op voor meer informatie of een proefles.